24.1.08

riemunkirjavaa

Sellaista taitaa olla tämä Novitan uusi lanka. Löytyi kyläkaupasta Isoveljeä, pakko oli ostaa kolme kerää ja aloitin vähän jo sukan vartta.


Bloggauksessa tulikin taas turhan pitkä tauko. Mutta kun ei ollu oikein mitään kirjoitettavaa. Inspis katosi aika totaalisesti, kun purin niiden Smart-sukkien kantapäätä liian monta kertaa. Edelleen se on siis kesken, ajattelin että kyllä se kolmas kerta toden sanoo. Vaan kun ei saa itsestään irti että tekis sen kolmannen kerran. Sen takia annoin sitten itselleni luvan aloittaa uutta sukkaa noista uusista langoista.
En tiedä mahtaako tämä innostus räikeisiin väreihin nyt olla jotain taantumaa teini-iästä, silloinhan noi neonvärit oli muotia. Mutta mä en niihin silloin hurahtanut, kun oli musta kausi. Nyt tuntuu että mitä räikeämpi väri sen parempi. Vaan en mä tuosta langasta ihan puseroa haluaisi, siinä vois jo mennä värikkyys yli. Mutta sukkina tai pipona tuo on minusta passelia.
Olis kyllä ihan mukava tietää, miten nämä tämän väriset langat mahtaa mennä kaupaksi. Ainakin sitä monikirjavaa Hippyä oli jokin aika sitten paljonkin alennusmyynneissä, eli ei tainnut suuren yleisön värisilmää miellyttää.

Blogitaukoon vaikutti ehkä sekin, että arki alkoi taas viime viikolla ja olin menossa joka ilta. Oli ratsastusseuran kokousta, ratsastustunti kahtena iltana, itämainen tanssikin alkoi ja yhtenä iltana kyläilin. Lauantaipäivän olin kurssilla jossa opetettiin hevosten maastakäsittelyä. Kurssi oli oikein antoisa ja kun seurana oli toinen poninomistaja niin juttuahan meillä riitti.
Sunnuntaita olen nyt yrittänyt pitää Reetan lenkkeilypäivänä, ja viime sunnuntaina käytiinkin lenkillä tosi kauniissa lumimaisemassa. Reeta nautti lumesta ja piehtaroi monta kertaa lenkin aikana.

Maanantaiaamuna piti todeta vanha sanonta, että huoleton on hevoseton. Reetan toinen takajalka ei noussut aamulla ylös ja jätin sen päiväksi karsinaan lepäämään. Päivällä kyselin neuvoja tutuilta hevosihmisiltä ja sain tietää että Reetan polvi oli todennäköisesti jotenkin mennyt paikaltaan. Mutta kävi niin hyvin, että kun palasin töistä kotiin, oli jalka taas kunnossa ja Reeta käveli ihan normaalisti.

Vanillalta sain "You make my day" -palkinnon, kiitos siitä!
Säännöt: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."
En osaa valita kymmentä noista joita eniten luen... Siis annan palkinnon kaikille noille, jotka ovat tuossa vasemmalla olevassa linkkilistassani!

Kristiina haastoi Ekotekoon. Kampanjaan osallistun, mutta en nyt valikoi haastettavia, vaan jokainen joka tämän lukee saa ottaa haasteen vastaan.
Omia ekotekoja teen päivittäin lajittelemalla jätteitä. Jotain kaatopaikkajätteen määrästä kertonee se, että meidän pientä roskista tyhjätään vain neljä kertaa vuodessa. Olen joskus naureskellut, että ei varmaan missään muussa taloudessa kerätä jopa jogurttipurkinkansia metallinkeräykseen... Parantamisen varaa olisi muovipussien käytössä. Kangaskasseja olisi kyllä joka lähtöön, mutta kun en vaan muista ottaa niitä mukaani. Onneksi lähikaupassa on tarjolla pahvilaatikoita ostosten pakkaamiseen, mutta muista kaupoista tulee se muovipussi napattua turhan usein.

2 kommenttia:

Stella kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivän iltaa!

silva kirjoitti...

Eksyin tänne googlen kautta, kun etsin sivuja tinalankapunonnasta. Olet 2005 vissiin saanut lahjaksi tinalankapunonnasta kirjan. Pakko kysystä että oletko tehnyt mitään. Mä ostin kerran joltain harrastemessuilta yhden valmiin paketin ja nyt tekis mieli tehdä lisää sitä punontaa, mutta materiaaleja olen etsimässä. Kirja kyllä on kirjahyllyssä ollut jo vuosia vuosia. Ja tuon paketinkin ostin ennenkuin kirjakaan on ilmestynyt.