4.1.08

tätä vuotta ja vähän entistäkin

Vuosi vaihtui ihan kotoisissa merkeissä. Kihlapäivän kunniaksi käytiin ulkona syömässä, mutta vuoden vaihtuessa taisin istua tietokoneella. Raketteja ei onneksi ihan lähinaapureissa ammuttu, joten eläinten kanssa ei ollut ongelmia.

Ennen vuodenvaihdetta kävin aleostoksilla, otin sitä varten perjantain pekkasvapaata töistä. Lähinnä vaatteita ostin, mutta löysin myös jo hetken etsimäni Herra Hakkaraisen silikonikakkuvuoan. Ja lankakaupassa piti tietenkin käydä katsastamassa alelankoja. Mutta niinhän siinä kävi, että normaalihintaisia lankoja tuli ostettua myös. Siis tuo sinikirjava SandnesGarnin Smart oli ihan normaalihintainen, tuo toinen on Marks&Kattens Clown, se oli alessa. Sukkia tietysti suunnittelen molemmista. Tuo Clown on tosin aika ohutta ja tuntuu taas että seuraavat sukat ainakin pitää saada neuloa paksummasta langasta.


Joulun aikaan jo neuloin sukkia ohuesta Red Heartin Sport Socks Color -langasta. Tuntuu että niitä saa ikuisuuden tikuttaa, en varmaan ole ennen tehnytkään sukkia joissa on yhteensä 68 silmukkaa... Ja sukat on siis edelleen kesken.

Ehdin kuitenkin välillä tehdä isännälle säärystimetkin jo, lankana 7-veljestä. Oli pakko aloittaa jotain muuta kun 2,5 mm:n bambupuikot oli hetken hukassa enkä voinut tehdä sukan kärkikavennuksia. Löytyi ne puikot sitten, mutta tein kuitenkin säärystimet loppuun saakka, oli niin kiva neuloa välillä jotain joka valmistui joutuisasti.


Uutta kameraa olen testannut lähinnä elukoita kuvaamalla. Vielä odottelen otollista kuvaussäätä. Pilvisellä säällä, kun maakin oli vielä mustana, ei kovin hyvin kuvat onnistuneet. Reetasta kuvasin yhden videon, siinäkin on valoa liian vähän mutta on se hassu typy kun on kierrokset päällä. ;D Muutama tallilla ottamani kuva löytyy tallin omistajan sivulta irc-galleriasta.

Vuoden vaihtuessa monet bloggaajat ovat tehneet listauksia viime vuoden töistään. Minä en sen kummempaa listausta tee, mutta äkkiseltään sain laskettua että olen tehnyt 16 pipoa ja saman verran sukkapareja. Ja molempia on edelleen suunnitelmissa tehdä! Ompelujutut sen sijaan ovat jääneet tosi vähälle.

Ehdoton kohokohta vuodessa 2007 oli mulle Reetan saapuminen. :) Edelleenkin Reeta ilostuttaa minua joka päivä. Paljon enemmän kuin ennen on tullut ulkoiltuakin, Reetan kanssa kun on kiva lenkkeillä.
Mennyt vuosi toi myös paljon uusia kavereita, lähinnä heppapiireistä mutta muutenkin. Enpä keksi oikeastaan mitään huonoa sanottavaa viime vuodesta, joten toivon että alkavasta vuodestakin tulisi yhtä hyvä. Onnea ja iloa tulevalle vuodelle toivon myös teille kaikille blogini lukijoille!

6 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Ei se Reeta mitään hassu ollut. Ajattele mitä ne ajattelee meistä ihmisistä jotka juoksevat sisätiloissa juoksumatolla.. ne ne vasta hassuja ovat.

Parempaa tätä vuotta koko porukalle.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hei!
Sain aikaiseksi nyt vaihtaa salasanani ja pääsen kommentoimaan. Sukkia, pipoja ja säärystimiä pitäisi täälläkin tehdä, kun tuli iloinen yllätys lomamahdollisuudesta. Olen ihastunut neulomaan niillä lyhyemmillä sukkapuikoilla (hain eilen toisetkin hammastikun (2) kokoiset). Tapaamisiin!

Mintsu kirjoitti...

Reeta on kyllä SULOINEN! Näytti ihan samanlaiselta "hepulikohtuakuselta" kuin mitä meidän koira aina saa metsässä tai välillä täällä sisätiloissakin ;D

Ihanaa vuoden alkua!

Mintsu kirjoitti...

Jopa HEPULIKOHTAUKSELTA... ;(

Sipi kirjoitti...

Mukavaa tätä vuotta teille kaikille!
Tuo Reeta on kyllä suloinen :)

Inkeri kirjoitti...

Hyvää vuoden jatkoa.
Kurkkaa blogiini, mitä sain aikaan Sinulta saamastani paljettilangasta.