3.3.08

plääh!

Tulipa sitten kunnon tauko bloggailussa. Oli vähän sellaiset plääh-fiilikset jonkin aikaa. Ihan kuin olis ollut ressi, vaikka en tiedä mistä syystä. Oli vähän univaikeuksia ja sen seurauksena väsymystä. Viime viikko oli lomaa ja sain nukuttua vähän enemmän, joten eiköhän se tästä taas.
Käsitöitä en ole nyt hetkeen tehnyt, mutta nämä ehdin tehdä aika pian edellisen bloggauksen jälkeen.
Ensinnä sukat ja pipo tuosta riemunkirjavasta Isoveljestä.

Muuten tuli ihan kivat, mutta sukkien lavoissa tuli aika inhat kuviot ja tietenkin toisessa sukassa sitten eri kohtaan. Tuosta kuvasta niitä ei niin huomaa.

Yksi ilta innostuin kokeilemaan, saisinko aikaiseksi riimunnaruja. Kaapissa on jo hetken marinoitunut kolme rullaa nyöriä, olen ostanut ne joskus Keskisen poistopuodista kun on halvalla saanut. ;) Kaivelin hyllystä lapsena saamani Viivi Merisalon kirjan Nauhoja ja kirjasta löysin sopivan punontamallin. Tulokseen olen tyytyväinen ja tein toisenkin saman tien.


Tässä narut paketoituna. Molemmat ovat n. 2 metriä pitkiä, mutta tuo tummempi oli paksumpaa nyöriä ja siksi siitä tuli isompi "pötkylä".

Tämän tummemman annoin jo lahjaksi, kun Reetallahan pyrin käyttämään vain punaista tai mustaa. Pitää katsoa jos joskus onnistun löytämään tuon mustan nyörin paksuista punaista nyöriä, niin voisin tehdä musta-punaisen narun. Kokonaan metritavaraa ostamalla ei tällaista kannata tehdä, kun naruun menee noin 36 metriä nyöriä!

Edellisessä neuletapaamisessa jossa olin, aloitin taas sukkia ohuesta (liian ohuesta!) langasta. Ensimmäinen sukka on kesken eikä nyt oikein inspiroi. Pitänee aloittaa välityönä jotain vähän paksummasta langasta. Kun jaksais ja viitsis...

Lomaviikosta sen verran, että kuten arvata saattaa, se sujui aika pitkälti hevostelun merkeissä. Helsingissä tuli käytyä yhtenä päivänä sukuloimassa. Metka juttu "isoolla kirkolla" käymisessä on kotiinpaluu; aina sitä on yhtä onnellinen siitä että saa asua maalla! Mietin että vaikkapa koiran pitäminen kerrostalossa on hankalampaa kuin ponin pitäminen täällä maalla.
Mutta siitä hevostelusta; maanantaina olin minulle uudella tallilla katsomassa kavereiden ratsastustuntia, keskiviikkona oli tallilla nyyttärit ja käytiin maastossa ratsastamassa. Perjantainakin kävin tallilla ja kävin toisellakin tallilla, jossa asuu Reetan isä ja velipuolia ja vielä yhden kaverin luona katsomassa kun sinne muutti Reetan pikkuveli. Reetan äitiäkin kävin katsomassa pari kertaa, kun kaveri hoiti sitä omistajien loman ajan. Lauantaina kävin taas maastoilemassa ja koko päivä kului tallilla. Ehti meillä välillä käydä vieraitakin ja niiden ansiosta sain pitkästä aikaa siivottua. Itsekin kyläilin siskolla ja kävin vähän shoppailemassa. Se on kyllä hassu juttu, että kun ei enää tarvi joka kangaskauppaa kiertää, niin harvemmin tulee shoppailtua. Tähän aikaan vuodesta ei kauppojen vaatevalikoimatkaan houkutelleet kovin paljoa; ei ihan tuonne hankeen vielä mennä capreilla ja t-paidalla...

6 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Moi taas!

Kaisa kirjoitti...

Olen täällä ihmetellyt Elloksen ym. kuvastoja. Voisihan sitä toki jo varustautua kesään, mutta jotenkin ei bikinien ja hellemekkojen ostelu innosta, kun lunta paasaa taivaan täydeltä. :)

Nähdäänkö huomenna?

särmä kirjoitti...

Oletko ajatellut Inkan tehtaanmyymälää Virtain Killinkoskella? Sieltä saattaisi löytyä halpaa nyöriä.

kuttu kirjoitti...

Kaisa: ei nähdä huomenna, menen vatsatanssiin ettei tule kahden viikon taukoa siinä.
Särmä: Olen ajatellut, mutta en viitsi sinne näin talviaikaan ajella. Jospa kesällä tulisi käytyä... Inkan nauhoja nekin on, joita mulla ennestään on.

Inkivääri kirjoitti...

Tulipa hienot riimunarut! Ja kauniit ovat pipo ja sukatkin, minä tykkään noista kirjavista langoista.

Sipi kirjoitti...

Vautsi, tosi hienoja nyörejä olet punonut. Tuo kirjava lanka näyttää hauskalta varsinkin tuossa pipossa :)