2.4.08

kesäaikaa

Kellot siirrettiin kesäaikaan ja ihan yllättäen huomasin, että mikälie kevätmasennukseni onkin ohi!
Maanantaiaamuna kun ajeltiin isännän kanssa töistä kotiin, oli ihanan aurinkoinen ilma ja molemmat puhkuimme energiaa. Kokonainen ilta aikaa tehdä mitä vaan! Ja sainhan sitten jotain aikaiseksikin; siivosin tarhaa talven aikana kertyneistä läjistä, pesin koneellisen pyykkiä, desinfioin harjat ja harjoittelin ponin kanssa pitkästä aikaa agilitya. Kokeilimme myös toisen kerran ohjasajoa ja se meni hyvin.
Eilisiltana puhti jatkui ja pesin lisää pyykkiä ja käytiin ponin kanssa lenkillä. Kovasti toivon, että energisempi olo jatkuu ja valoisa aikahan senkun pitenee vain.

Viime viikolla lähdin torstaina töistä aikaisemmin ja käväisin Seinäjoella. Oli pitkästä aikaa oikein piristävää käydä vähän shoppailemassa, vaikka aika pienellä budjetilla selvisin. Eniten rahaa meni, yllätys yllätys, lankakauppaan! Nyt on kaiketi joku kynnys ylitetty, kun ostin 2 kpl 100 gramman vyyhtejä ja ne maksoi yhteensä 25 euroa. Yhden sukkaparin lankojen hinnaksi tulee siis yli kymppi, hui! No, ei oteta tarvaksi, ei ei ei. Mutta eikö ole ihanat värit!

Oikealla on Colinetten Jitterbug, värinä fire. Vasemmalla on Ylivetoa, käsinvärjättyä lankaa jota ei taida muualta saadakaan kuin Fionasta?
Ylivedosta aloittelin jo sukkia ja ensimmäinen on valmis. Lanka näytti vyyhdellä jännemmältä kuin mitä sukaksi neulottuna, joten se oli pikkuinen pettymys. Langasta tulee siis aika tasaisia raitoja, vaikka kuvittelin että tulisi kapeita raitoja sinne tänne. No, lopullisen tuomion annan vasta sitten kun toinenkin sukka on valmis. Tiedättehän... mikäli raidat täsmää!

Tässä jokin aika sitten kävin ensimmäistä kertaa eläissäni hierojalla. Olen sen verran kipuherkkä, etten ole aiemmin uskaltanut eikä ole niin pahoja jumeja ollutkaan että olisi ollut pakko. Jumeja ei ollut nytkään, eivätkä pahimmat pelkoni hieronnan suhteen toteutuneet. Sehän oli oikein mukavaa! Menen vielä uudelleenkin. Ja nyt voin myös mainostaa hierojaa, kun tekemäni nettisivut on julkistettu. ;)

Tässä vielä loppukevennykseksi meidän Santeri-poika, jolla on pakottava tarve tunkea nukkumaan mitä ihmeellisimpiin paikkoihin, tällä kertaa lattialle jääneeseen postipussiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä kans pelkään hierojalle menoa mutta tarvetta olisi kovastikin!!!!
t: Anneli

Kata kirjoitti...

Moikka! Kyselit neulonta-listalla perulaispipojen perään. Turussa olen nähnyt tuon tyylisiä Turun Maailmankaupassa Erikinkadulla. Siellä oli sekä luonnonvärisiä että värikkäämpiä, aikuisten ja lasten kokoja.