23.4.08

löytöjä

Onpa tullut tässä taas shoppailtua. Olin pari päivää Härmän Kuntokeskuksessa kuntoremontissa, ja sieltä lähtiessä käväisin Alahärmän Halpa-Hallissa. Ja kyllä kannatti käydä, löysin Herra Hakkarainen -keräilykohteita useammankin. Lautasta ja mukia pitää katsoa vähän tarkemmin, että löytää Hakkaraiset. Tuollaiset kumpparit näin yhdellä lapsella jo viime kesänä, mutta en itse niitä löytänyt mistään kaupasta silloin. Mutta nyt löytyi, ostin pienimmän koon mitä oli tarjolla.

Kumpparien varsiin työnsin juomalasit ja nyt mulla on kaksi hienoa kynäpurkkia! ;)

Viime lauantaina olin Vaasassa ostosreissulla. 4H-kerholaiset oli järjestäneet bussiretken ja koska autossa oli tilaa, sai mukaan lähteä muitakin. Koko päivä oli ostosaikaa ja repullisen haalin täyteen! Pääostos oli turvakärkiset ratsastuskengät, mutta niitä lienee turha esitellä. Kotoa lähtiessä ajattelin, että lankaa tuskin ostan. Mutta sattuipa olemaan Loftetin pihalla käsityökirppari ja sieltä tarttui pari kerää lankaa mukaan.

Vaikka mä jo ehdin luvata itselleni, etten noita ohuita sukkalankoja ostaisi... Kun en vaan saa niitä yksiä kesken olevia sukkia valmiiksi. Mutta voihan noita neuloa kaksinkertaisena.

Vaasassa kävin Click-kenkäkaupassa, mutta sielläkään ei ollut punaisia El Naturalistan kenkiä. Ihastuin sellaisiin jo Jyväskylässä käydessä, mutta siellä taas ei ollut oikeaa kokoa. Vaasassa näkivät koneelta, että Seinäjoen myymälässä on haluamani kengät, ja niinpä kävin ne sitten heti maanantaina hakemassa. Ovat olleet nyt jo pari päivää jalassa ja kovasti tykkään!


Kansalaisopiston lukukausi ehti jo päättyä ja itämaisen tanssin kevään huipentuma Onnenvärinät oli viime perjantaina. Aikaisemmin keväällä kieltäydyin lähtemästä esiintymiseen, mutta viime hetkillä päätin kuitenkin mennä mukaan. Ja ihan kivasti se esiintyminen meni. Tykkäsin katsoa muiden esityksiä ja erityisesti puvut oli hienoja. Meidän ryhmän asut ei kovin erikoiset olleet, mutta ihan kivalta näyttivät kuvista päätellen.


Sunnuntaina meillä oli oikein puuhapäivä. Siivottiin isännän kanssa vuohien karsina perusteellisesti. Reetan karsinaakin siivosin normaalia enemmän, mutta sen suursiivouksen kanssa odotan vielä kesään saakka. Vuohien pehku oli pakko tyhjätä jo nyt, ettei siihen ehdi tulla kärpäsiä.
Siivouksen lomassa touhusin Reetankin kanssa. Kokeiltiin taas vähän agilityä ja ohjasajoa ja isäntä otti valokuvia. Ohjasajossa tarvii vielä isännän taluttamaan edellä, joten tämä kuva on hiukan lavastettu, kun tässä seisotaan vaan paikallaan.

Laitoin Reetalle ekaa kertaa suitsetkin ihan kokonaisena päähän. Aiemmin on ollut ilman turparemmiä. Hassusti tuo turparemmi upposikin karvojen sekaan. Karvoista puheen ollen, niitä nyt riittää! En sentään vielä ole kerännyt niitä talteen... Onhan issikan karvoista tehty lankaakin, en tiedä sopisiko ponin karvat siihen myös?

Hitsit, melkein unohdin! Sain Maijalta tällaisen merkin:

Kiitos!
Mä en kuitenkaan ehdi nyt miettimään, kenelle jakaisin tunnustusta eteenpäin.

2 kommenttia:

Barbro kirjoitti...

Moi!
Siis ei voi olla totta! Onpa sinulla hyvä maku myös kenkien suhteen! Ostin tiistaina just samanlaiset, mutta mustat kengät ja säikähdin sitä sammakkoa kun otin ne laatikosta. Ajattelin vielä tuossa äsken, että kun jaksaisi filmata niin laittaisin kuvan blogiin.... hih.. olin just koirahierontakurssilla ja jatkuu huomenna heppahierontana. Onnea uusille kengille ja pipolle!

Janika kirjoitti...

Itsekin harrastan itämaista, hevosia, kenkiä...neulomista... :)