2.5.08

ali siitä mistä aita on matalin... vai miten se oli?


Juuri niin. Taisitte jo ehtiä luulla, että nyt oon saanut jotain aikaiseksi, mutta en oo. OSTIN tämän pipon! Oma perulaispipo on edelleen alkutekijöissä, muutama kerros ensimmäisestä läpästä tehty.
Käytiin viime lauantaina Tampereella ja siellä oli torilla joku lappalaisten myyntiteltta, sieltä bongasin tuon pipon. Hintaa oli vain 14 euroa, joten ei tarvinnu kauaa miettiä otanko vaiko en. Myyjä sanoi, että se on tehty 7 veljeksestä, mutta ihmettelin kun se on niin paksu. Vasta kotona huomasin, että se onkin kaksinkertaisesta langasta, mutta nuo kirjoneulekohdat on yksinkertaista lankaa.
Nyt kyllä jo kesä pukkaa päälle, mutta olen mä tätä pari kertaa ehtinyt pitää kun iltasella olen elukoita hoidellut.

Tampereelle matkasimme siis Hot Rod & Rock Show:ta katsomaan. Olihan siellä kaikenlaista nähtävää, hienosti laiteltuja autoja pääasiassa. Mutta tässä nyt yksi kuva jota en malta olla laittamatta.

Mun oli tarkoitus ostaa sieltä itselleni punainen hattu, mutta jätin sen sitten ostamatta. Mun oli nimittäin ihan pakko saada tämä:

Noita oli ruotsalainen firma tekemässä siellä. Kyltti on peltiä, kuulemma samalla tekniikalla tekivät kuin mitä ihan oikeat rekisterikilvet. Myyjä tosin varoitti mua, että AKE ei tykkää jos laitan sen autoon... Kerroin että se tuleekin ponikärryyn! Jos ja kun ne kärryt nyt joskus tulee hankittua.

Tampereen reissu ajoittui sopivasti, kun Ylöjärvellä oli just avattu uusi Hööksin myymälä. Tottakai mun piti sinne päästä ja ratsastusvermeitä tuli ostettua sitten ihan kassillinen. Reetalle löysin pari uutta harjaa, jotka ovat helpottaneet karvanlähdössä.

Vappukin oli ja meni. Ei tehty tänä vuonna mitään erikoista, oltiin vaan kotona. Tai no kävin mä Reetan kanssa lenkillä ja avattiin grillauskausi.
Serpentiinit meni parempiin suihin... ;)


Tämä viikko on mennyt pitkälti kakkantarkkailussa. ;) Siis Reetan masu on ollu sekaisin tuoreesta ruohosta. Juuri ja juuri vasta vihertää tarhan takaosassa, mutta poni kulkee turpa maassa ja nyhtää irti kaiken vähänkin vihertävän. Maanantaina iltayöstä sille sitten tuli ensimmäistä kertaa ähky. Onneksi oli vaan lievä, selvittiin siitä kaverilta saamillani ohjeilla, eikä tarvinnut eläinlääkäriä soitella keskellä yötä. Juotin Reetalle öljyä ja taluttelin sitä, olikin aika erikoinen fiilis kävellä kylätiellä keskellä yötä pimeässä.
On se vaan hassua miten sitä voi iloita normaaleista sontapalleroistakin! ;)

3 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Komian rekkarin sait Reetalle ja sontapallerot kirvoittivat täällä makeat naurut, vaikka vakava asiahan se on jollei suolisto toimi..vuohella se näytti olevan mukava vappu :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Kaisa kirjoitti...

Heh, ei ole ratsastuskärpänen vielä muhun iskenyt, ei... :D Vaikka mistä sen tietää, kun elämä tässä menee muutenkin uusiksi. Jos saisi vaikka pehmustetut ratsastushousut putoamisen varalta..?