20.6.08

juhannusta

Hyvää juhannusta kaikille!
Oma juhannusaattoni alkoi mukavasti, olin aamusta pari tuntia ratsastamassa maastossa. Mentiin metsäteitä, polkuja ja pätkä maantien reunaakin. Oli mukava reissu, vaikka oma kuntoni meinasi loppua kesken. Laukattiinkin pari kertaa, sehän se oli rankinta pysytellä kevyessä istunnassa ja yrittää pitää tasapaino siinä menossa. Jalat vaan tärisi kun vauhtia sitten himmattiin. Menin taas Likalla, ja koska Likka menee käyntiä hitaammin kuin muut, se otti vähän väliä ravispurtteja saavuttaakseen toiset. Eli koko ajan piti olla tarkkana. Ja mentiin sitten Likan kanssa kolmaskin laukkapätkä, vaikka muut meni ravia. Samaa vauhtia silti mentiin kaikki. Yhden kerran oli tippuminen aika lähellä, käväisin Likan kaulalla. Likka ponkaisi vesilätäkön yli leveimmästä kohtaa, enkä minä ole hyppäämistä harjoitellut edes kentällä... No sain kuitenkin tasapainon palautettua ja matka jatkui.
Juhannusmaastoilusta taisi tulla jo perinne, viime vuonna oltiin lähes samalla porukalla maastoilemassa. Silloinkin mulla oli heppana Likka.
Muuten juhannuksen viettoa ei olekaan suunniteltu, kotosalla tässä taidetaan olla. Taitaa olla taas flunssa alkamassa, joten parempi ottaa levon kannalta, että jaksaa sitten maanantaina palata töihin... Mutta sitä ei pidä ajatella vielä!

Ahon tilan emäntä lähetti mulle kuvan Aprilia-vasikasta, josta edellisessä bloggauksessa kerroin, tässäpä teillekin ihailtavaksi pikkuinen vassuli. Tässä ikää on jo kolme päivää.

2 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Ihana vassu. Meillä naapurissa syntyi vajaa viikko sitten Apila.

Hyvää juhannuspäivää sinulle!

aura kirjoitti...

Miten nuo eläinlapset ovatkin niin suloisia!