28.6.08

voihan räkä

Sopivasti juhannukseksi alkanut flunssa ei sitten mennytkään pelkällä niistämisellä ohi. Torstaina kävin lääkärillä ja diagnoosina oli poskiontelo- ja keuhkoputkentulehdus.

Onneksi sain ajan lääkäriin heti samalle päivälle kun soitin. Iltapäivästä kun olo jo paheni ja alkoi pistämään keuhkoihin, eikä se vieläkään ole loppunut. Edellisen kerran kun oli sama tauti, ehdin mennä tosi huonoon kuntoon, kun lääkäriaika viivästyi pari päivää.
Ihan jo meinaa mennä hermot, kun olen viikon verran kaiken vapaa-ajan vain maannut sohvalla. Töissä olen koko viikon käynyt, kun ei ole kuumetta ollut eikä työ ole ruumiillisesti rasittavaa. Torstaina kyllä piti lähteä kesken päivää pois, vaikutti kai lääkekuurin alkaminen silloin tosi väsyttävästi.
Se tässä oikeastaan harmittaa eniten, kun ei pääse Reetan kanssa lenkille. Pelkkä perushoitokin jo hengästyttää. Mutta eiköhän tämä tauti tästä nyt kuitenkin ohi mene.

On mulla yksi ilonaihekin. Isäntä on lomallaan ollut ahkera ja päästiin juhannuksena saunomaan uuteen pihasaunaan. Ei se vielä ihan valmis ole ulkoa päin, mutta saunomiskunnossa kuitenkin. Ollaankin oltu monta vuotta ilman saunaa, kun vanha sauna on purkukunnossa. Ihan hyvin on ilmankin pärjätty kun suihku kuitenkin on, eikä kumpikaan olla mitään himosaunojia.


Tässä vielä kesäterveiset Emmalta:

4 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Voimia ja pikaista paranemista! Ihastuttava toi Emma!

Stella kirjoitti...

Täältä myös toivotus, että paranet pian! *voimahalaus*
Upea tuo teidän uusi sauna, ja tuo Emma on varsinainen linssilude ;) Terveisiä ja rapsutuksia suloiselle Emmalle!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on samaa tautia, ei oo vielä tullu mieleen käydä lääkärissä.... pitäis varmaan mennä... terveisin Anneli

Monna kirjoitti...

Oi voi! Toivon pikaisia paranemisia!