10.7.08

Haukku-sukat

Pitkästä aikaa mulla on jotain esiteltävääkin käsitöiden saralta. Sain valmiiksi sukat tummanharmaasta Haukku-koirankarvalangasta jota ostin kesäreissulta Joen langasta.

Tykkäsin tuosta langasta kovasti. Aika täpärälle meni langan riittämisen kanssa ja sukista tulikin aavistuksen liian pienet. Mutta varmaan näillekin sopivat jalat löytyy, vaikka itselleni niitä kyllä alunperin ajattelin. Sukat on paksut ja varmasti lämpimät. Neuloin 3,5 mm pyöröllä ja silmukoita oli aloituksessa 44. Raidat on jämiä Laurilan tilan langasta.

Ja ettei vaan lankavarasto pääsisi mitenkään kutistumaan, piti tietysti ostaa heti uutta lankaa tilalle kun jotain sain käytettyä. Fionasta löysin nämä ihanaiset, Colinette Cadenza -langat. Pahoin pelkään, että nämä on taas sellaisia liian ihania lankoja, joista ei malta tehdä mitään, vaan silloin tällöin hypistelee käsissään kuin aarretta. ;)


Kiitos kaikille paranemistoivotuksista! Lääkekuuri loppui eilen, enkä nyt ainakaan hetikohta ole uudelleen lääkäriin menossa. Täysin terveeltä ei olo vielä tunnu, mutta ei toisaalta sairaaltakaan. Kulunut viikko on mennyt kuin sumussa, autolla en ole uskaltanut ajaa ollenkaan sen viime perjantaisen kokeilun jälkeen. Jospa huomenna sitten. Kuntoa pitäisi lähteä kohottamaan pikku hiljaa lenkkeilemällä ja ehkäpä pääsen pian ratsastamaankin, edellisestä kerrasta on jo kolme viikkoa!

3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Mukava kuulla, että olet jo paranemaan päin. Kesäsairastaminen ei ole kivaa -- kokeilin sitä viime kesän :S. Kummasti se kunto katoaa, kun kunnon tauti iskee päälle.

Näyttäisi sääkin olevan ensi viikolla kirkastumassa, jos vaikka se suosisi itse kunkin lenkillemenoa...

Iiris kirjoitti...

Lämpimät sukat onkin ihan tarpeen näillä keleillä. Ja ilman hanskoja ei kannata lähteä pyörälenkille!

Terveisiä Jykylästä!

Intsu kirjoitti...

Kiva,että vointisi on kohentunut. Kesällä kun tulee flunssa,niin se on kumma juttu,mutta se ei sitten meinaa parantua mitenkään. Nuo on kivat noi koirankarvasukat. Ooh,kyllä meidän Sindistä lähtee niin karvaa,että luulisi tulevan kaljuksi.Ihme kun yhtä tuuhealta näyttää silti.Sindin karvoista tulisi kokonainen villapaita,kun ottais talteen ja joku kehräis langaksi:)