10.11.08

haaste ja palkinto

Nyt pukkaa niin kiirettä, että laitan vain nämä ja kirjoitan paremmalla ajalla enemmän omista touhuistani. Kamera on pullollaan kuvia, joten malttakaahan odottaa!;D

Malli heitti haasteen:

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Mä aloin miettimään tätä varmaan liian tarkasti. Olisi ihan helppo keksiä omituisuuksia itsestäni, mutta kun ne pitää olla omituisia tapoja, niin jopas on vaikeaa. Siis minähän olen monella tapaa omituinen, mutta omituisia tekemisiä on ehkä vähemmän. Yritän nyt kuitenkin jotain keksiä.

1. Syödessäni aina luen, olen tietokoneella tai katson dvd:tä. Vain aamupalan syön ruokapöydässä, siinäkin luen jotain.
2. Lopetin karkin syönnin kolme vuotta sitten, mutta syön kaikkea minkä voi laskea kekseiksi, esim. Fanipalat tai Pusut.
3. Pususta tulikin mieleen, että pussaan aina aamuisin ponia turvan päälle. :)
4. Tarkistan että laitan puolipidetyt sukat samoihin jalkoihin kuin edelliselläkin kerralla.
5. Pesen hiukseni leivinsoodalla.

Phuuh, ottipa tiukkaan. Näkyy tämä kysely kiertäneen jo niin monessa lukemassani blogissa, että en tiedä nyt ketään haastaa. Jos luet tätä, etkä ole vielä haastetta saanut, niin nappaa itsellesi!

Sain myös Petralta tällaisen palkinnon:
Kiitos!
Ja säännöt palkinnon eteenpäin jakoon ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.
4) Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt löytyvät osoitteesta http://arteypico.blogspot.com/2008/06/y-el-premio-arte-y-pico-es-para.html


Ja taas mä olen tylsä, kun en jaa tätä henkilökohtaisesti eteenpäin. Syystä että tätäkin on näkynyt lukemissani blogeissa jo runsaasti. Jos blogisi on tuossa vasemmalla olevassa linkkilistassani, etkä ole vielä palkintoa ennemmin saanut, ota se vastaan nyt!

1 kommentti:

malli45 kirjoitti...

Kiva, kun vastasit, eka kerta kun mua haastettiin ja minä haastoin.
Mielenkiintoinen tuo soodapesu; en ollut kuullutkaan siitä.