10.3.09

kevätblogiväsymystä?

Olenpa sitten ollut tylsä, kun en ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tuntuu että ei vaan ole ollut oikein mitään kirjoitettavaa. Käsitöitä ei ole valmistunut yhtään mitään. Eikä nyt oikein mitään muutakaan erikoista tapahtunut, vaikka koko ajan tuntuu olevan menoa ja kalenteri täysi.
Tässä nyt muutamia kuvia joita on tullut räpsittyä, hepallisia juttujahan nämä on...

Jääraveissa 1.3. sain tällaisen ihanan kuvan ponilähdön voittajasta. Poni on nimeltään Ajoksen Kaunotar.


Viime lauantaina pääsin maastoon ratsastamaan Paukku-hepalla. Rämmittiin lumisella pellolla ja Paukku oli yhtä ihana kuin aina ennenkin. :)


Reetan kanssa ollaan edelleen harjoiteltu ajamista, viime sunnuntaina käväistiin vähän ekaa kertaa jo tielläkin. Silloin olikin ihanan aurinkoinen päivä.


Isäntä oli viime viikon talvilomalla ja innostui jatkamaan remonttia, joka on aloitettu... hmm. joskus 8-9 vuotta sitten! Siitä saakka on siis oltu ilman keittiön kaakeleita ja väliaikaisilla tasoilla. Nyt on kaakelit ja tasot ja leivari ja puuhellakin uudelleen saumarapattu. Ja tupa ihan hyrskyn myrskyn...


Tässä blogitauon aikana olen osallistunut pariinkin heppakoulutukseen. Ensiksi olin luennolla jossa eläinlääkäri kertoi hevosten ruokinnasta ja sen vaikutuksesta hevosten sairauksiin. Sitten kävin kahtena lauantaina Lehtimäen opistolla, jossa opiskeltiin hevostenkäsittelyä. Sille kurssille on tulossa jatkoakin ja varmasti menen. Mulla on niin kyltymätön tiedonjano ja oppimisenhalu näissä heppa-asioissa. Mutta en vaan jaksa mitään lukea kirjoista, vaikka niitäkin on tullut ostettua. Siksi on kiva käydä kursseilla ja vaan kuunnella ja katsella kun asioista kerrotaan ja näytetään.

Osittain heppajuttuihin liittyen menin taas ensiapukurssillekin, se alkoi eilen. Minähän suoritin ykköskurssin syksyllä 2007, joten nyt on vuorossa 2. kurssi. Hevosteluhan on tapaturma-altis laji, joten hyväksi on oppia niitäkin asioita. Vielä kun joku järjestäisi hevostenkin ensiapukurssin!

Tässä vielä lopuksi meidän Meirami. Isäntä oli kuvaamassa kärryajelua, mutta katti päätti tulla mukaan kuviin. ;)

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Ihana kuva Reetasta, ja toi ravikuvakin aika... ilmeikäs :D Hah, meilläkin just valmistunut kauan suunniteltu keittiöremontti, no se ei ollut kesken kauan mutta maaleja ja kaakeleita taidettiin tuijotella kyllä useampikin vuosi... Nyt kelpaa kokata :)

Mutta täytyy sanoa että Reeta on kyllä älyttömän hyvin edistynyt tossa kärryhommassa! Näitä bloggauksia kun selaa niin näkee jo ihan kuvista miten se kehittyy ja aina vaan näyttää paremmalta, hyvähyvä! :D

Tellu kirjoitti...

Kauniita talvisia valokuvia. Niinpä, mihin se aika oikein hurahtaa. Mukavaa sunnuntaipäivää!