24.4.09

kevättä

Taas on melkein kuukausi vierähtänyt. Olen yleensä pyrkinyt välttämään bloggaamista silloin kun olen huonolla tuulella. Eihän kukaan jaksa lukea vali-vali-valitusta. Nyt alkaa jo yhdeltä osin mielikin piristyä ja päätin että nyt on kirjoitettava. Vali-vali-osastoon olis siis tullut kipeä olkapää ja laman iskeminen meidänkin perheeseen. Mutta nyt pääsin eilen ekan kerran fysioterapiaan ja mieli on hyvä.

Käsitöitä ei ole tässä tullut nyt tehtyä yhtään mitään. Silloin edellisen bloggauksen aikoihin olin lomalla ja siinä loman loppuhetkillä aloin olla tarpeeksi levännyt, että käsityöinspiskin vähän ehti tulla. Ompelin sitten Reetalle tällaisen sydänriimun.

Olin nähnyt netissä kuvia sydänriimuista, mutta kun sellaista Reetalle etsin, niin eipä löytynyt mistään. Päätin sitten tehdä itse. Tämä on osaksi kierrätystä, kun renkaat ja soljet otin kaverilta saamastani kahdesta rikkinäisestä riimusta. Sydännauhaa ei ihan helposti löytynyt, mutta hevosmessujen aikaan kun käytiin Tampereella, niin löysin tuon nauhan sieltä Koskikeskuksen yläkerroksessa olevasta käsityöliikkeestä. En enää muista mikä sen liikkeen nimi on, mutta hyvä nauhavalikoima siellä oli. Ostin myös mikkihiiri-kuvioista nauhaa ja ehkä siitäkin tulee joskus riimu. Tuota punaista nailonnauhaa mulla on varastossa vielä. Eli enää puuttuu ne lukot.

Kaikenlaisia kivoja menoja mulla on ollut sinne ja tänne ja tuonne. Muutama viikko sitten kävin kaverin kanssa Ypäjällä ponioripäivillä. Oli tosi kiva päivä ja hauskinta oli varmaankin se, että vaikka aamuseitsemästä iltamyöhälle kaverin kanssa juteltiin, niin aina vaan meillä riitti juttua poneista. :)
Pääsiäisenä käytiin perinteisesti lauantain trullikarkureissulla, tällä kertaa suunnistettiin Keiteleelle sukuloimaan. Pääsiäissunnuntai oli aivan ihana päivä, aurinkoinen ja hepantäyteinen. Sinä päivänä tulin ottaneeksi lähes 400 valokuvaa! Ensiksi kärryajelulla Reetan kanssa, sitten kävin katsomassa ja kuvaamassa valmennusta tallilla, sitten katsomassa Reetan äitiä ja pikkuveljeä ja sitten vielä toisellakin tallilla. Siellä oli ihana pikkuvarsa. Mutta kaikki nämä kuvat ovat nyt kotikoneella enkä saa niistä yhtään tähän näytille.
Koko kortillisen kuvia otin myös Onnenvärinät -tapahtumassa viikko sitten. Tänä keväänä kävi itämaisen tanssin suhteen niin, että parista poissaolosta johtuen en sitten ehtinyt oppia tanssia kunnolla, enkä halunnut sen takia mukaan esitykseen. Mutta kiva oli katsella muiden esityksiä. Ja paljon vähemmällä stressillä selvisin. ;)
Viime lauantaille oli suunnitelmissa mennä Nokialle kristillisen metallimusiikin festareille. Viime tingassa sitten löytyikin netistä vielä parempi meno, Sampparock Uuraisilla. Siellä esiintyi lempparibändini HB. Keikka oli oikein hyvä, olin tosi tyytyväinen kun mentiinkin sinne eikä Nokialle. Sampparockissa oli myös puhumassa Kari KK Korhonen, todistus oli hyvä ja lähes parikymmentä nuorta halusi tulla uskoon!
Viime sunnuntaina poikkesin yrittäjämessuilla ja loppupäivä menikin sitten Lehtimäellä esteratsastuskisoja katsoessa.

Reetan kanssa on ajeltu nyt aika säännöllisesti. Teen sellaisia 30-40 minuutin lenkkejä, joista suurin osa matkasta mennään kävellen. Oikeastaan Reeta saa mennä aika lailla sitä vauhtia mitä haluaa. On meillä ollut lennokkaita lenkkejä ja matelulenkkejä. Ja jänniä lenkkejäkin, kun on tullut jos vaikka mitä tiellä menevää vastaan... Opin jopa senkin, että kärry voi myös pysähtyä nopeasti! Yleensä kun istun etukenossa ja olen varautunut nopeisiin lähtöihin, niin kerranpa traktorin tullessa takaapäin, Reeta otti muutaman raviaskeleen ja sitten pysähtyi äkisti. Onneksi sain toisella kädellä otettua tukea kärryn etuosasta, muuten olisin lentänyt nenälleni Reetan peffan päälle.
Mutta ajamisesta olen nauttinut aivan suunnattomasti! Se on niin hienoa kun siitä ehti unelmoida pari vuotta ja nyt se on totta. Mä olen niin onnellinen Reetasta, kun se oppi ajamisen niin helposti.

Ei kommentteja: