29.5.09

se on kesä!

Näyttää tämä bloggaaminen jäävän kerran kuukaudessa -aikatauluun. ;)

Kesä onkin jo pitkällä ja edellisessä bloggauksessa näkyy olevan vielä lumikuva! Niin inhottava kuin se rapakausi tuossa välissä olikin, on se nyt vihdoin ohi. Elukoiden tarha on kuiva ja saavat natustaa tuoretta ruohoa.

Käsityöt on jääneet tosi vähälle. Vain heppoihin liittyviä juttuja olen tehnyt viime aikoina. Muutaman naruriimun olen solminut kun vauhtiin pääsin, nyt niitä on myös sinisinä. Päätin kuitenkin että teen vain tätä shettis-kokoa, koska hevoskokoa on myynnissä tosi halvallakin, joten niitä ei kannata tehdä. Nyt olis muutama sitten myynnissä, kun vaan keksisi missä myy. Postikuluista kun tulee aika lailla hintaa lisää, koska solmut on niin paksuja että menee maksikirjeeksi.


Kaverin hepalle tein tällaisen uniikin otsapannan. Heppa osallistui kisaan jonka se sitten voitti ja tuomari rusettia laittaessaan vielä kehui otsapantaa! :)Reetallekin tein uniikin ostapannan, mutta tämän olen tehnyt jo talvella. Se oli kuitenkin "salainen aseemme" viime sunnuntain match show:ssa, joten en sitä halunnut julkisesti esitellä ennen näyttelyä. Tässä se nyt sitten on.

Mätsäri oli siis viime sunnuntaina ja Reetan blogissa on siitä lisää tarinaa ja kuvia. Punainen rusetti ja hyvä mieli sieltä oli tuomisina. Tuomari oli arvostelupaperiin kirjoittanut mm. näin: "Sekä esittäjä että poni hienossa match show -kunnossa." No itselläni ei nyt ollut sen kummempaa kuin hame päällä esittelyssä. ;)

Jonkin verran on tullut reissattuakin tässä kevään mittaan. Edellisen bloggauksen jälkeen käytiin Tampereella Hot rod & Rock -showssa katsomassa hienoja autoja.


Autoja katseltiin myös Lapualla siitä pari viikkoa myöhemmin.


Sirkuksessakin kävin kummitytön ja sisarustensa kanssa, siellä oli parasta minihevoset. ;)


Vajaan viikon lomailinkin ja ehdittiin käydä Kuopiossa yhden yön yli. Siellä oli Lynyrd Skynyrdin konsertti johon isäntä oli ostanut liput jo talvella. Saas nähdä jääkö tämä ainoaksi kesälomareissuksi tänä kesänä. Muita yön yli kestäviä reissuja ei ainakaan tällä hetkellä ole suunnitelmissa.
Kuopiossa pyörähdettiin entisellä kotikadullamme, asuttiin siellä v. 1992-1994.


Kuopion reissulle en tarkoituksella katsellut mitään shoppailupaikkoja. Mutta matkalla poikettiin Hirvaskankaalla ja siinähän oli vieressä kauppakeskus jossa Silkkivilla ja lankesin ostamaan pari kerää lankaa. Toiset langat ja puikot oli mukana matkassa odottamassa inspiraatiota. Vaan samassa pussissa ne odottavat edelleen koskemattomina...


Ratsastamassa olen käynyt säännöllisesti. Viime perjantaina menin Fyrry-hepalla ja olikin oikein mukava tunti. Uskaltauduin laukkaamaan ekaa kertaa tuolla hepalla.


Flunssaakin tuli tässä välillä sairastettua oikein viikkokaupalla. Kuume ei noussut, mutta yskä oli hervoton. Epäilen että myös poskionteloissa oli jotain, mutta koska ei ollut kuumetta eikä särkyä naamassa, niin päätin odotella rauhassa. Ja niinhän se meni itsestään ohi. Lepoa kyllä vaati niin että pahimmalla viikolla nukuin joka päivä heti töistä tultuani päikkärit. Sille viikolle olin suunnitellut menoa tikkuajien tapaamiseen, mutta piti sitten sekin perua.
Musta on kyllä alkanut tuntua siltä, että kun vauhti elämässäni kiihtyy ja menoja kertyy liikaa, niin kroppani sanoo seis, vaikka pää tahtoisi mennä. Eli tulee tuollaisia pakkorauhoittumisia silloin tällöin.

Tähän vielä lopuksi terveiset Reetalta, joka jatkaa prinsessaleikkejä... ;)

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hei, mahtaisitko väsätä ja myydä mulle tommosen, shettiskokoisen ja sinisen naruriimun? Dompille näet... :) Paljon sä velotat noista?

seijap kirjoitti...

Voi kuinka hyvälle mielelle tulin näistä kuvista.