21.2.10

pakkasen paukkuessa

Taas on aikaa vierähtänyt. Jonkinlaista blogiväsymystä on ollut siis havaittavissa. Ja taitaa olla muutenkin kevätväsymystä. Käsitöiden saralla on ollut aika hiljaista. Joululomalla tein pari pipoa, toinen odottelee tuunausta vielä ja toisesta taisi tulla susi. Se on huopuvasta langasta ja pitäisi joskus muistaa heittää pyykkikoneeseen, mutta siitä en oikein odota hyvää lopputulosta. Eli ei kuvia pipoista ainakaan vielä.
Ennen joulua kävin ostamassa Taitokeskus Ourasta pari lankakerää tädilleni joululahjaksi. Tuli siinä sitten ostettua itsellekin. ;) Eli Kirjo-Pirkkaa ostin, olen siitä jo aiemmin yhdet sukat tehnyt ja langan erittäin hyväksi havainnut. Nyt ostin toista väriä ja tälläkin kertaa lopputulos on mieleinen. Vaikka värin puolesta nämä sukat tuskin itselleni jäävät.

On kyllä ihana lanka senkin puolesta, että raidoitus menee tasan sukkaparissa. Ja mukavan paksuistakin lanka on, muistelen että 3,5 mm puikolla tein nämä.

Tässä muutama viikko sitten olin mukana kun kaverini käytti hevostaan klinikalla. Takaisin tullessa huomattiin hepan vähän polkeneen hännälleen kuljetuksen aikana ja pieni nippu jouhia oli irronnut. Minäpä nappasin jouhet talteen ja niitä pyöriteltyäni sain niistä aikaiseksi tällaisen kaulakorun.


Punoin jouhet neljällä säikeellä palmikoksi, päät kiinnitin pikaliimalla ja korulukot päihin. Annoin tämän synttärilahjaksi sille kaverilleni joka hepan omistaa.
Olisipa haave saada Reetan häntäjouhiakin koruksi, mutta sillä on niin pieni häntä, ettei siitä malta mitään leikata. Enkä tiedä riittäisikö pituuskaan kaulakoruun.

Tämä talvi tuntuu olevan yhtä pakkasta ja lunta vaan. Viime viikonloppuna sentään aurinko vähän paistoi ja sain kuvattua Reetaa hangessa.

Ei kommentteja: