23.4.10

helmijuttuja

Kevät on jo pitkällä eikä villasukkien neulominen ole enää huvittanut. Lankoja on toki jemmassa vaikka miten paljon, mutta into vaan puuttuu.
Nyt on ollut kaikenlaisia heppoihin liittyviä juttuja ja olen ollut menossa lähes joka viikonloppu. Ja sama meno taitaa jatkua kesään saakka. Olen edelleen niin pohjattoman utelias näkemään, kokemaan ja oppimaan kaikkea mahdollista heppoihin liittyvää. Jotenkin tuntuu että kun hurahti heppoihin vasta näin aikuisiällä, on kova tarve yrittää haalia kaikki se tieto, taito ja kokemus, jota jotkut toiset ovat kartuttaneet koko elämänsä ajan.
Shoppailuunkin heppahulluus on vaikuttanut radikaalisti. Ennen piti kiertää aina kaikki kangaskaupat, mutta nykyään menee kaikki liikenevä joko ponin vermeisiin tai itselle ratsastuskamppeisiin. Juuri tässä naureskelin, kun katsoin upeita tanssitrikoita, että enpä raaski ostaa. Mutta saman hintaisen loimen Reetalle voisin ostaa tuosta vaan. ;)

Pari viikkoa sitten kävin Tampereella heppamessuilla. Messut oli tosi hyvät ja tulihan sieltä Reetalle tuliaisia. Löysin punertavat suitset, joiden tuunaamista aloin sitten heti suunnitella. Pitkällisen harkinnan jälkeen päätin käyttää helmiä ja tehdä tuunauksen niin, että sen voi myöhemmin vaikka purkaa ilman että jää jälkiä. Googlettelin pisaran muotoisia helmiä ja Villihelmestä löysin sopivia. Tällainen on sitten lopputulos.


Samaan tilaukseen keräsin sitten muutakin kiinnostavaa mitä Villihelmestä löytyi. Mielenkiintoisia olivat aakkoshelmet, niitä tilasin kahta lajia. Toisilla, litteämmillä tuunasin sitten myös Reetan uutta riimua.

En ollut aiemmin Villihelmestä tilannut, mutta tämä ensimmäinen kokemus firmasta on tosi hyvä. Tilaus tuli nopeasti ja oli sitä mitä odotinkin, lisäksi toimituskulut olivat ihan kohtuulliset.

2 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Hienoja tuunauksia, helmet ne sopii hyvin hevosillekin :)

Oikein iloista Vappua teille kaikille!

Satu Wiren kirjoitti...

Hei, löysin blogisi nettikauppani (satuelaimet.net) kävijätilastojen kautta. Nuo pinkit suitset näyttävät tosi hienoilta. Lähetin linkin myös suitsien valmistajalla ja he kysyivät, saavatko käyttää kuvaa omilla sivuillaan. Ja minäkin tietysti laittaisin kuvan oman sivustoni kuvagalleriaa.

En löytänyt s-postiosoitettasi tästä blogista, joten toivottavasti saan tätä kautta viestin perille.

T. Satu WIren
satuelaimet.net