1.11.10

ostoksia

Kaivelinpa kuva-arkistoja ja löytyi sieltä julkaisemattomia kuvia, jotka olen blogia varten ottanut. Tässä ensiksi kesällä olleiden Kauhavan Puukko- ja käsityöfestareiden ostosaalis.

Punaista alpakkalankaa, joka päätyi lankalaatikoihin marinoitumaan, heijastinnauhoja ja sitten tuollaiset nauhahaarukat. Haarukalla tulee neliönmuotoista nauhaa, testasin tietysti heti, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi ottaa valokuvaa ja nyt se nauha ja haarukka ovat hautautuneet sohvapöydän uumeniin. Ja pitihän mun sieltä puukkofestareilta edes yksi pieni puukkokin ostaa, tuo on ihan näppärä pikkupuukko ja päätyi auton hanskalokeroon. Hyvä pitää siellä, kun ponia kuljettaessa pitää aina varalta olla puukko mukana.

Seinäjoen käsityömessutkin oli tässä syksyllä, tässä messujen saalis.
Ensiksi nauhoja ja nappeja. Näistä suunnitelmissa Reetalle design-suitsia. Sitten joskus...

Kankaitahan mun ei toki pitänyt enää ostaa, mutta näin siinä vain kävi!

Tapion kaupasta tilasin jo etukäteen messuille tuotavaksi lankoja. Näiden neljän kerän lisäksi ostin myös pari kerää mustaa Novitan Cloudia, mutta kuvaushetkellä olin niistä jo aloittanut pipoa. Se pipo on nyt viimeistelyä vaille valmiina, mutta ei pääse vielä tähän bloggaukseen.
Tuosta Viking Foyasta olen aloittanut sukkia. Vaihteeksi aika ohutta sukkalankaa, puikot on 3 mm.

Tuosta huopuvasta langasta suunnittelen pipoa, jotain samaa tyyliä kuin viime vuonna tekemäni pipo Puro-langasta.

Kävin pitkästä aikaa ostoksilla Killinkosken Nauhalassakin. Niistä ostoksista en ole kuvaa ottanut, mutta iso kassillinen sieltä tuli nauhaa ja nippeleitä. Niistä on 3 isoa kiekkoa nailonnauhaa, naurettavan halpoja. Niistä suunnittelen sitten taas Reetalle kaikkea kivaa. :D

Ja pientä mainostusta tähän vielä. :D Reeta pääsi mukaan Villivarsa -lehden Vuoden hevonen 2010 kisaan. Reetan blogista löytyy ohjeet, miten voi äänestää!

Ei kommentteja: