1.1.11

uutta vuotta

Ihan ensiksi, Hyvää tätä vuotta kaikille!

Ja jos on vielä tarvetta tämän vuoden kalenterille, niin voit tulostaa itsellesi Reetan blogin mainoskalenterin.

Vihdoinkin saan aikaiseksi esitellä muutaman käsityönkin. Ei ole paljoa tullut tehtyäkään viime aikoina. Vasemmassa kädessä on kai tenniskyynärpää ja en voi kovin pitkään neuloa kerrallaan. Mutta tässä nämä loppuvuoden tekeleet.

Tämän pipon tein Novitan Luxus Cloud-langasta. Pipon juju on siinä, että tein siitä tosi korkean ja taitoin kaksinkertaiseksi ja ompelin reunan sisäpuolelle. Aavistuksen tuosta näkyy kohoumana, missä se alapuolen reuna menee. Tämä pipo ei kutita, mutta kaksinkertaisuuden ansiosta on ihan sopivan lämmin.


7-veljeksestä tein nämä sukat, jotka menivät joululahjaksi.


Käsityömessuilta ostin Tapion kaupasta Viking Froya -lankaa. Se oli ihan mukavaa lankaa, 3 mm puikoilla neuloin siitä tällaiset sukat. Pelkäsin että pätkävärjätystä tulisi jotain omituisia kuvioita, mutta värit menivät aika kivasti.


Olen näitä sukkia jo pitänytkin ja mukavat on jalassa.

Meillä oli joulun aika surullista, kun löydettiin aattoiltana Essi-kutun peräpäästä kasvain ja päätettiin että se pitää lopettaa. Ikäähän sillä oli jo 11 vuotta, mutta pirteä ja terveen oloinen se edelleen oli. Kasvain oli kuitenkin tullut niin nopeasti, ettei uskallettu jäädä odottelemaan kunnon huononemista. Tässä viimeiseksi jäänyt kuva Essistä.

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voi miten ikävää:( olen pahoillani!

Kaisa kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Mutta ikävä oli teillä aattoilta. :(

Tellu kirjoitti...

Kurjaa Essin poismeno, ikävä varmaan vielä on kova.
Rouvalla on taas sukat niin täydelliset ja pipo tietysti myös. Minä teen mielelläni noita huovutusjuttuja, kun niillä saa kaikki epätarkkuudet piiloon.
Puro-lapasiin teen peukalokiilan, teen sillä ohjeella, joka on blogini sivulaatikossa. Silmukoita laitan Puroon enemmän eli varteen 36 ja kämmenosuuteen, peukalokiilaan 12 silmkkaa ja pituuttaa lisään naisten lapasiin eli vähän koosta riippuen neulon pituuttaa 33-35 cm ennen sädekavennusta. Peukaloon olen neulonut kierroksia 11 ennen kavennuksia.

Mukavaa uutta vuotta tämänkin kautta.