20.4.11

Hyvää pääsiäistä!


Piitkästä aikaa sain ommeltua tilkkutyön! Aina silloin tällöin tulee pengottua kangaskaappeja ja pyöriteltyä kankaita. Ei niistä kankaista malta luopuakaan, vaikka tuntuu ettei ehdi mitään tekemään. Siellä on pari valmista pinoakin suunniteltuihin töihin, ja vuosia sitten keskeneräisiksi jääneitä töitä.
Mutta viimeksi kun pengastin kaappia joskus kuukausi sitten, jäi käteen kanatilkut. Lähestyvä pääsiäinen innoitti sitten ottamaan ne pois kaapista. Olin niistä jo silloin joskus ostaessani suunnitellut, että tekisin tällaisen seinälle laitettavan pienen jutun. Vaikka kaappi on täynnä kankaita, tietenkään ei sopivia muita kankaita löytynyt... Niinpä hain nuo vihreät kankaat Keskiseltä, keltainen sentään löytyi omista varastoista.
Olikin hyvä, kun tämä oli niin pääsiäisaiheinen, että se innoitti tekemään työn valmiiksi ennen pääsiäistä. Maanantaiaamuna vein sen töihin ja ripustin seinälle. Siellä on muutama tilkkutyö seinillä ja yhtä niistä vaihtelen silloin tällöin. Tämä saa nyt olla vaikka tämän kevään siinä.
Piti oikein selata blogia taaksepäin, kun mietin että miten kauan noiden tilkkujen ostamisesta on. Ja viisi vuottahan ne ovat marinoituneet kaapissa! Ostin ne Satulta Vaasan Singer shopista vuonna 2006, ei ole koko liikettä enää olemassa.

1 kommentti:

tossukka kirjoitti...

Että oli hauskan kirjava tilkkutyö, HIENO!!!!!!!