16.8.11

mitä sitä on tehty koko kesä?

Ei vissiin mitään. Pariin kuukauteen ei ole tainnut tulla oikein mitään valmista. Ennen kuin nyt.
Keväällä jäi nämä sukat kesken, nyt kun suuntasin pitkästä aikaa Tikkuajien tapaamiseen, kaivoin sukat esiin ja päättelin ne tapaamisessa.

Lankana TeeTee Pallas, puikot 3 mm. Tuli ihan passelit. Halusin tehdä vähän pidemmät varret ja ostin lankaa 3 kerää á 50 g. Mutta kolmatta kerää ei olisi tarvinnutkaan, kaksi riitti justiinsa, muutama metri jäi molemmista yli. Lanka on uusi tuttavuus mulle, mutta vaikutti sen verran kivalta, että voisin harkita tekeväni joskus toisestakin väristä sukat.

Otsapantatehdaskin on vetänyt kesällä henkeä. Ostin uusia tarvikkeita lomareissulla Helmien Talosta ja niistä tein nyt vähän erilaisen pannan. Tämän annan palkinnoksi parin viikon päästä Seinäjoella olevaan shettisnäyttelyyn. Tein siis tarkoituksella tuollaisen neutraalin värisen, että sopii mille vaan ponille.


Jouhikorujakin väkersin pitkästä aikaa. Kaverin edesmenneestä hevosesta oli muistona häntäjouhia, niistä otin pienen nipun ja koska olivat todella pitkiä, niistä riitti kaulakorun lisäksi rannekoruun ja ihan loput pätkät liimasin vielä tupsuriipukseksi.


Laitetaan nyt vielä lopuksi tähän kuva Reetastakin, vaikka tuolla oman blogin puolella niitä kuvia on tietysti vaikka millä mitalla. Reetan kanssa on käyty monessa mätsärissä kesän aikana. Mukavinta on kun saan tällätä Reetulia näyttelykuntoon ja valita ostapantaa. Aurinkoiseen säähän sopii hienosti tämä kimalteleva otsis jonka jo keväällä sen valmistuttua esittelinkin.


3 kommenttia:

Tossukka kirjoitti...

Minä jo ajattelin, että oot aivan sukankutimet heivannu ikuusiksi aijooksi =)) Tosi nättiä lankaa!Alotin kans sukkia tekemään, se on syksyn merkki =))...ihanaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei olet tosi taitava! Teetkö suitsien tuunauksia tilauksesta? Tuollaiset pinkit, mitkä ponillasi oli yhdessä vanhemmassa kuvassa, kiinnostaisivat! Toivottavasti vastaat pian, laitan vaikka sitten säpöä!

kuttu kirjoitti...

En tee varsinaisia suitsia tilauksesta, eli niitä pinkkejä ei ole saatavilla. (koska niihin ei ole materiaalia ja ne on hiukan kinkkisiä tehdä) Mutta helmistä tehtyjä otspantoja, joita näkyi useita tuolla aikaisemmassa postauksessa, niitä teen. Kaksirivisen hintaan 25 euroa, kolmirivisen hintaan 30 euroa. Ja helmien värit siis toivomuksen mukaan.