9.11.11

pörriäisiä

Eeehhehe. Vai mitä?

Käytiin Reetulin kanssa Halloween-tapahtumassa. Ne oli naamiaiset ja osallistuttiin agilityluokkaan.
Tätä naamiaisasua mietin jo joskus aikaisemmin, mutta nyt kun sain noista kisoista tiedon, aloin tosissani suunnitella tätä. Melkein kävi hullusti, kun naamiaistarvikeliikkeessä olikin ruuhka-aika (josta minä, ikinä halloween-naamiaissa ollut, en ollut ollenkaan tietoinen). Myivät mulle eioota.
Suunnittelin kuitenkin Reetan pukua ja ostin varulta kankaatkin siihen. Ja niinhän sinne naamiaistarvikeliikkeeseen ehti kuitenkin tulla mun puku. Siis tuo vatsa/selkä. Tuntosarvet ja siivet ostin myös sieltä.
Reetan asua varten ompelin siis loimen ja jalkajutut ja otsapannan tein helmistä. Siivet kiinnitin loimivyöhön ja isäntä viritti siipien väliin muovinpalan joka piti siiven nätisti koholla.

Loimen tein mustasta fleecestä. Olisin laittanut raidat keltaista fleeceä, mutta sitä ei kaupasta löytynyt, sen sijaan löytyi kirkkaankeltaista ulkoilukangasta palalaarista. Ompelin raidat sitten vaan suoraan fleecen päälle. Loimen kaavan otin sopivasta fleeceloimesta, mutta leikkasin etuosaa vähän matalammaksi, että etujalat mahtuu paremmin liikkumaan. Eteen laitoin vain tarranauhakiinnityksen, taakse häntälenkin. Ja peffan päälle piikin! :D
Jalkajuttuihin tein fleecestä vuorin ja niissäkin on tarranauhakiinnitykset. Tuntosarvet irrotin pannasta ja teippasin ne suitsien niskahihnaan kiinni.

Otsapantaankin heräsin hiukan myöhään, mutta Korutaivaasta sain nopean toimituksen ja ehdin tehdä pannan pari päivää ennen h-hetkeä. Keltaisia helmiä nettikaupoista etsiessäni huomasin, että joissakin haku toimii hyvin, joissakin huonommin. Korutaivaan kaupassa haku toimi hyvin ja haun tulokset näki kivasti heti suoraan kuvina. Löysinkin sieltä pari sopivaa vaihtoehtoa ja tulihan siinä vähän muutakin sälää sitten tilattua samalla...
Tilasin kahta kokoa keltaisia lasihelmiä ja tein kummastakin pannan. 10 mm helmistä kaksirivisen ja 8 mm helmistä tämän kolmirivisen. Siitä kaksirivisestä ei tullut ihan täydellistä ja varmaan puran sen. Tähän kolmiriviseen olen oikein tyytyväinen. Keskellä olevan kukan purkasin jostain Glitteristä ostetusta kaulakorusta ja liimasin sen taakse kiinnittimeksi pari 3-reikäistä korulinkkiä. 2-komponenttisella epoksiliimalla sain ihan hyvin pysymään metallin metallissa. (samaa liimaa käytän myös jouhikorujen päiden liimaamiseen).

Tällainen jouhikorukin valmistui, tämä on tilaustyö.

5 kommenttia:

johnu kirjoitti...

Ihanat!

worryrock kirjoitti...

Nätti panta taas!
Onnea muuten valokuvauskilpailussa menestyksestä :-)

Kaisa kirjoitti...

Voi ihanuutta!! :D :D

Laura kirjoitti...

Oi että sie teet kaikkea hienoa. Ei voi kuin ihastella. Ootko ihan itseoppinut vai käyny jotain kursseja?

Missä hinnoissa nuo jouhikorut ja otsapannat liikkuu?

- kirjoitti...

aivan ihana! :) käyppä kattomassa: http://sarwihuono.blogspot.com/