4.12.11

koruttelua

Kummityttö käväisi taas ja tällä kertaa tehtiin koruja. Edellisellä käytikerralla oli jo tarkoitus tehdä, mutta silloin olin tallettanut helmet niin hyvin, ettei niitä löytynyt mistään! Nyt ne oli hyvässä tallessa, iso laatikko ihan vaan tuvan lattialla. ;)
Löytyi riipuksiksi tällaiset Hello Kitty -jutut, joskus käsityömessuilta ostetut ja olin jo unohtanutkin niiden olemassaolon.
Ensiksi tyttö valitsi helmistä, meinasi olla vaikeaa valita vain viisi erilaista, mutta valikoituihan ne sitten pikku hiljaa. Tällainen tuli ekasta korusta.

Sitten oli vielä hyvin aikaa ja löytyi nuo punaiset sydänhelmet, niin tehtiin toinenkin koru, hiukan eri tavalla vaikka samanlainen riipus tuli tähänkin.

Itse tein siinä samalla henkilökortille sopivaa ripustuskorua. Sain sen valmiiksikin, mutta ajattelin kuvata vasta sitten kun saan sen henkilökortin jonka siihen aion ripustaa.

Jouhikoruja on tekeillä vielä muutama ennen joulua. Tämän sain jo valmiiksi, tilaustyö. En tiedä saajan ranteenympärystä, niin tein oman ranteen mitalla ja laitoin tuollaisen ketjulukon jolla pituutta voi sitten säätää pidemmäksikin.


Ja sitten tähän lopuksi se kaikista suurin uutinen! :D Nyt mulla on kaksi ponia! Hankin Reetalle kaveriksi Tanyan. Hän on 1-vuotias shetlanninponitamma Canna's Castanya. Ketä kiinnostaa, niin Reetan blogista voi toki lukea lisää. Tässä siis Tanya vasemmalla, Reeta oikealla.

Että siihen meni veronpalautukset ja muuta joululahjaa tässä ei tarvikaan. :D

Ei kommentteja: