29.1.12

partaa ja jouhia

 Tuli taas väkerrettyä muutama koru. Tai no tämä ensimmäinen ei vielä oikein koruksi päätynyt, on vasta tuollainen tupsu enkä tiedä laittaisiko sen kaulakoruun vai jätänkö vain tuollaisenaan. Tämä on ihan ensimmäinen ja todennäköisesti myös viimeinen koru jonka tein vuohenkarvasta.
Ideahan oli siis mitä mainioin ja ajattelin että näille olisi ihan markkinarakoakin. Mutta olipas vaikeata työskennellä noin pehmeiden karvojen kanssa, varsinkin kun on tottunut tönkköihin jouhiin.
Nämä on siis Nellin partakarvoja. En sentään siltä koko partaa pois leikannut, vaan varsinaisen parranta takana olevia pitkiä kaulakarvoja. Muilla kutuilla meillä ei niin runsasta kaulakarvoitusta olekaan.

Ja sitten jouhikoruja taas. Mä sitten tykkään työstää näitä mustia jouhia, ne on ihanan kiiltäviä!
 
Noita jouhia lajitellessa lähti pois niin iso tukko lyhyempiä, että otin ne talteen ja kokeilin punoa niistäkin tällaista ohuempaa punosta. Ja mitta riitti kuin riittikin ranteen ympäri. Tässä lukossa ei ollut valmiina tuollaista säätöketjua kuten tuossa edellisessä, joten laitoin muutaman renkaan ja ripustin viimeiseen pienen simpukanmuotoisen helmen.

1 kommentti:

kika kirjoitti...

Moi! Oisko sulla myytävänä tätä mustaa käsikorua? ;) rakastuin heti! laitatko sähköpostia kikaaa@hotmail.fi