19.2.12

lakuilua

Kauan aikaa on jo mielessä pyörinyt, että pitäisi joskus kokeilla massamuovailua. Itse asiassa laatikossa on ollut odottamassa jo vuosia Fimoa ja Cernitiä. Fimosta oli paremmat värit ja hain niitä sitten Näpsäkästä lisääkin ja vihdoin viimein sain aikaiseksi kokeilla tehdä englanninlakuja.
Lakukoruja netistä löytyi paljonkin, joten halusin tehdä jotain vähän muuta. Siis otsapantoja poneille! :D Tein nyt vaan kahta laatua lakuja näin aluksi, koska en halunnut mitään riemunkirjavaa enkä myöskaan toisaalta niitä neliön mallisia, joiden kulmat voisi raapia.
Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen.
Tänään testasin poneille. Vähän uppoavat paksuun talvikarvaan, mutta luulenpa että kesän näyttelykaudella ovat passelit.
Ei näitä toki virallisiin näyttelyihin laiteta, mutta match show -näyttelyt kun on epävirallisia, niin niissä voi vaikka vähän hassutella. ;)


Pari id-korttiketjuakin tein, mutta ne on aina vaan kuvaamatta. Toiseen olen oikein tyytyväinen ja se on ollut valmistumisestaan lähtien käytössä. Toiseen en ole ihan niin tyytyväinen ja voi olla että se jääkin vähemmälle käytölle.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Voi että, hurjan hienot otsapannat :)

Tossukka kirjoitti...

Nuita kun katteloo, alakaa lakua teherä miäli ja sehä ei passaa karkkilakon ollessa voimassa =)) Ihanan näköösiä!!!

Pirre kirjoitti...

Ihanat samikset :)