21.3.12

Jouhia ja helmiä

Tilasin Villakivi shopista uusia isoja helmiä. En ollut ennen sieltä tilannut enkä ihan tiennyt minkälaisia helmet on livenä. Mukavin yllätys oli tällaiset kevyet kimaltelevat helmet. Ison reijän takia niitä tilasin, mutta livenä näyttävät paremmilta kuin kuvissa.
Tein kummitytölle jouhikaulakorun ja tyttö valitsi uusista helmistä koruun laitettaviksi nämä kolme.

Opastin parille kaverille otsapantojen ja jouhikorujen tekemistä, tässä kavereiden aikaansaannokset.
Tässä tuo sininen otsapanta ponin otsalla, oli tosi upea valkoisella ponilla ja kirkkaassa kevätauringossa kimalsi hienosti.
Kehitys kehittyy, noissa otsapantamateriaaleissa alan kallistua vähän isompien helmien puoleen. Aikaisemmin mulla on ollut 8 mm helmiä, mutta näissä on 10 mm helmet ja ovat kyllä näyttävämpiä. Mutta "vaativat" nuo pikkuhelmet väliin.

6 kommenttia:

Tossukka kirjoitti...

Kertakaikkiaan säihkyviä helmiä!

worryrock kirjoitti...

Johan on taas ihasteltavaa! Aivan upea varsinkin tuo sininen panta.

Tekisitkö muuten tilauksesta jouhikorun, oman ponin jouhilla tietysti?

cruit kirjoitti...

Samaa kysyn kuin worryrock, voiko tehdä tilauksia omilla jouhilla? Olis mahtava oppia itsekin tekemään niitä ja otsapantoja. Pidät ilmeisesti kursseja Kauhavan läheisyydessä? Olis hauska osallistua :)

kuttu kirjoitti...

Hei! Joo teen tilauksestakin jouhikoruja. Pyöreä rannekoru 25 €, litteä rannekoru 35 €, kaulakoru 40 €. Jouhia tarvitsee noin lyijykynän paksuisen nipun, mahdollisimman pitkiä. Kannattaa leikata hännän keskeltä niin ei jää leikkauskohta näkyviin. Juohia ei tarvitse käsitellä mitenkään, kunhan laittaa nipun kiinni vaikka kumilenksulla. Mä pesen ja lajittelen ne sitten.
Jos haluatte teettää korut, niin laittakaa sähköpostia os. seijap@hotmail.com niin annan tarkempia tietoja.

R.S kirjoitti...

Todella kauniita! Oli vain pakko päästä kertomaan, jatka samaan malliin- aivan upeaa jälkeä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella upeita! :) kuinka olet saanut nahkapalat päihin kiinni? Olisi mukava väkerrellä omalle hevoselle tuollaisia, muttakun ei vain ymmärrä miten noita tehdään :D