9.3.12

laidasta laitaan

Kävinpä taas pitämässä kurssia Alajärvellä. Tässä kurssilaisten tekemisiä, tosin pari juttua jäi kuvaamatta kun ehtivät jo lähtemään ennen kuvausta.
Ylhäällä siis jouhikoruja, joista mielestäni aivan huippu on tuo kaksivärinen punos. Alempana sitten hevosten ja ponien otsapantoja.

Hiukan toista lajia käsitöitä tein pitkästä aikaa. Isäni synttäreitä varten kaksi isoa voileipäkakkua.
Täytteeksi laitoin kinkkua, meetwurstia, herkkukurkkua, raejuustoa ja majoneesia. Päällä tuorejuustoa, pisaratomaattia, kunkkua, meetwurstia, salaattia ja minisuolakurkkua.

Jouhikorujakin tein taas muutaman. Sain kokonaisen hännän (teurashevoselta), ja siitä tein tuon mustan hämähäkkikaulakorun. Materiaalia onkin nyt hyvin, voi tehdä jotain kokeiluitakin ilman että kaiken olisi pakko onnistua. ;)
Rannekorujen jouhet ovat myös hevoselta, joka on jo vihreämmillä laitumilla.
Nämä jouhet ovat läheltä katsoen aika veikeitä; seassa on vaaleita, mustia ja ruskeita. Kauempaa katsoen ruskea on pääväri.

5 kommenttia:

Tossukka kirjoitti...

Noihin pirskeisiin miäkin tahtoisin osallistua =)) Johan on hyvän näköösiä voikkareita! Mulla kans eres täytekaakun teko, kun lupasin, jos pääsen opiskelemaan. Ja pääsinhän miä, ihmeiren aika ei oo ohi!!!

A kirjoitti...

Heippa!

Tiedustelisin, teetkö jouhikoruja tilauksina? Minkä mittaisia jouhia ja kuinka paljon tarvitsee, jos teet tilauksia? :)

Samoin kyselisin, että teetkö noita suitsia ja riimuja myös tilauksina? Meillä olisi melkein minishettis (sk 88cm) ja sopivaa pikalukollista ja tarpeeksi ohutta ja kevyttä riimua ei tunnu löytyvän yhtään mistään... Sama homma loimien kanssa, kaikki pikkukootkin roikkuvan polven alapuolella. Olisiko sinulta mahdollista tilailla ainakin jouhikorua ja riimua tuolle minille? :)

kuttu kirjoitti...

Jouhikoruja teen tilauksesta; kaulakoru 40, rannekoru pyöreä 25, rannekoru litteä 35. Jouhia tarvii n. lyijykynän paksuisen nipun, kaulakoruun n. 50 cm pitkiä, rannekoruun riitää lyhyemmät.
Riimuja ja loimia en tee, mutta niitä kannattaa kysyä Funnyponnytexiltä, löytyy ainakin facebookista, siis nimellä Funnyponnytex.

Carita kirjoitti...

Hitsin hitsi että noi voileipäkakut olivat ihanan näköisiä... namnam!

kolibrin-kiemurat kirjoitti...

Tutkin blogiasi on sulla paljon ihania juttuja .