15.4.12

koruja

Vain pari korua on tässä viime aikoina valmistunut. Tässä ensiksi jouhikoru, jonka pääsin kuvaamaan oikein ulkona auringonpaisteessa. Näiden korujen kuvaaminen onkin aika haasteellista, koska sisällä ei ole valaistus ihan parhain ja kuvauspaikkojakaan ei oikein ole muuta kuin tuo puuhellan päällys.

Tein taas id-korttiketjun. En enää muista mistä nettikaupasta tilasin tuon perhosen, niitä on toinenkin vielä. Se on siis korulinkki, ajattelin että olisi voinut otsapannoissa käyttää. Mutta siinä olikin ne taustan lenkit pystysuunnassa ja sen takia aloin suunnitella siitä tällaista korttiketjua. Vaaleat helmet ostin Näpsäkästä, niitä oli kaksi rasiaa ja ne meni tuohon kaikki. Ketju uhkasi jäädä liian lyhyeksi, joten laitoin tuohon alimmaiseen lenkkiin vähän pienempiä metallihelmiä. Koru on siis tässä kuvassa kiedottuna kaksinkerroin pullon ympärille, eli tuo kuvassa alempana oleva osa on se joka tulee niskan taakse.

Mietin että ostaisin näitä korukuvauksia varten jonkin sellaisen korutelineen, siis sellaisen jossa on "oksia". Ehdin niitä katsellakin jo kaupoissa, mutta sitten sentään iski järki päähän. Kävin penkomassa ulkovarastoja ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Toin nyt aluksi muutaman lasipullon, niiden kaulalle on ihan sopiva ripustaa koruja. Alkoi tuo turkoosi kahvipannu jo kyllästyttämään, vaikka ihan kivahan sekin on.

Kävin muuten tässä pääsiäismaanantaina lemmikkikanien match show:ssa. En ole ennen käynyt ja ajattelin että voisi kokeilla kuvata niitä kaneja vaihteeksi. Olivatkin paljon helpompia kuvattavia kuin liikkuvat ponit. ;) Hiukan pukkaa kanikuumetta, mutta "onneksi" ei ole juuri nyt tilaa. Tässä linkki kanikuvakansioon.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten olet kiinnittänyt noihin jouhikoruihisi nuo päät? entä mistä olet ostanut ne? :) olen itse tekemässä myös jouhikorua :)

kuttu kirjoitti...

Liimalla kiinnitän ja Näpsäkästä Seinäjoelta olen ostanut päitä.

Tossukka kirjoitti...

Eipäs ihme jos kanikuumetta pukkaa. Olihan upeita karvapalloja....jospa joskus semmoosen saisi.

Anna kirjoitti...

http://nurinoikeineiku.blogspot.com/2012/05/haastetta-elamaan.html Sinulle on haaste :)