20.5.12

muutama jouhikoru taas

Keräsin jokin aika sitten askartelutarvikkeita vähän pois keittiön pöydältä, ja eipä ole sitten sen jälkeen tullut tehtyäkään mitään. Nyt tuli kuitenkin tilaustyö ja innostuin siinä samalla tekemään pari muutakin korua.

Tässä ensiksi nämä tilaustyöt, rannekoru ja kaulakoru settinä.

Tällaisen hämis-rannekorun tein sitten, jotenkin kiva tehdä välistä vaan näin, ettei tarvi miettiä ollenkaan korun saajan mieltymyksiä, kunhan kokeilen vaan.

Tässä vähän enempi kimallusta ja turkoosia.

Näissä kaikissa koruissa sain kerrankin mitoitettua paksuuden sopivaksi noihin helmiin nähden, siis niin että helmet saa laitettua koruun, mutta ne eivät heilu siinä edestakaisin, vaan pysyvät paikallaan.

9 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kauniit korut olet jälleen tehnyt.

cruit kirjoitti...

Ihania! Varsinkin ekan kuvan ranne- ja kaulakoru ovat tosi kauniita.

Jossu kirjoitti...

Voe mahoton, että sä oot tehnyt kaikkea hienoa! Löysin pitkästä aikaa blogisi ja tää on täynnä toinen toistaan ihanampia ja siistimpiä juttuja! Täytyy pistää tää taas kirjanmerkkeihin niin muistan useemminkin tulla :))

Jossu kirjoitti...

Kuinka sä saat noi jouhet pysymään kasassa niin, että ne saa nätisti liimattua noihin juttuihin?

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ihania koruja :) mistä muuten tuo hämähäkki? Ja ois kiva myös tietää että miten kiinnität otsapannat niihin nahkalenkkeihin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Teen itsekin jouhikoruja, mutta en löydä sopivia nauhanpäitä. Voitko kertoa mistä hankit ne? Olen etsinyt erilaisista kaupoista, mutta ne ovat joko liian pieniä tai niissä on avonainen pääty (haluaisin suljetun).

Ponitäti kirjoitti...

Olen ostanut suurimman osan päistä Näpsäkästä. http://www.napsakka.fi/ Joitakin myös Helmien Talosta ja hopeisia tilasin viimeksi KiviPekalta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos nopeasta vastauksesta. Kokeilin suljettua nauhanpäätä, mutta jouhet eivät pysyneet siellä liimasta huolimatta. Tähän asti olen käyttänyt puristettavia päitä. Mutta tsekkaanpa nuo paikat, kiitos.