9.10.12

Jouhikoruja


Tässä taas muutama jouhikoru. Ensiksi pari tupsullista kaulakorua.
Tässä vähän erilaisella lukolla, lukko tulee siis eteen. Tämän tein kaverille synttärilahjaksi.
Tämä rannekoru oli aika haasteellinen tehtävä. Jouhet olivat todella lyhyitä, niin että niistä piti käyttää täysin koko pituus. Jouhet kuitenkin ohenevat latvaa kohti, loppupäästä olisi tullut paljon alkua ohuempi. Ratkaisin ongelman laittamalla puolet nipusta ylösalaisin. Sehän aiheutti sitten sen, että punos ei ns. oleentunut ollenkaan nätisti, vaan siitä pyrki törröttämään yksittäisiä jouhia. Punoin ja purkasin lopulta kolmeen kertaan, ennen kuin sain korun valmiiksi.
Seinäjoen käsityömessutkin tuli käytyä tässä menneenä viikonloppuna. Lankaa en tällä kertaa ostanut yhtään, koska en ole vuoteen mitään saanut neulomalla aikaiseksikaan. Mutta yhdet valmiit lapaset ostin, sellaiset liukuvärjätystä huopuvasta villasta tehdyt, mustaharmaat. Olen sellaisia suunnitellut joskus tekeväni, mutta kun sattui sopivat kohdalle niin ostinpa sitten valmiina.
Suurin osa messuostoksista oli kuitenkin helmiä ja korutarvikkeita. Jotain tuli noita jouhikoruja varten, mutta enempi kuitenkin poneille otsapantatarvikkeita. Eipä tullut niitä nyssäköitä kuvattua, kun innostuksen puuskassa ehdin ne jo järjestellä laatikoihin.

2 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Todella taidokkaita koruja ja tuo rannekoru on ihana.

Terhi kirjoitti...

Todellakin, taidokkaita koruja! <3
Pitääkin näyttää meidän heppatytöille näitä! :)