23.10.12

Tätä samaa taas

No näitä jouhikoruja täällä nyt vaan tulee. Huomaa että joulu on lähestymässä kun "pajalla" on taas ruuhkaa.
Tai on mulla nyt vähän suunnitteilla muutakin, mutta niistä sitten joskus jos saan valmiiksi.

Näihin käytin kahden ponin jouhia, toiset oli niin lyhyitä että piti käyttää ihan kokonaan ja osa kääntää toisinpäin, että sain päistä saman paksuiset. Siksi laitoin säätöketjunkin, että riittää varmasti ranteen ympäri, vaikka vähän nafti tulikin pituudeltaan.

Tämä oli aika veikeä, itse koru ja tupsu on samasta jouhinipusta, mutta jouhia lajitellessa lähtikin vaaleat jouhet lyhyempinä pois, ja niistä tein sitten tuon tupsun. Itse koruun jäänet jouhet olikin sitten tummempia. Tässä lukot edessä, että voi vaihtaa tuon tupsun tilalle jonkin muunkin korun.

Mustat jouhet on aina yhtä ihania punoa! Näissä oli pituuttakin niin paljon, että samasta pituudesta tuli sekä kaulakoru että rannekoru.

2 kommenttia:

juutalainenkoira kirjoitti...

Hei, ymmärsinkö oikein että teet hevosille otsapantoja, jouikoruja, yms. tilauksesta? Olisin kiinnostunut tilaamaan sinulta näitä jos sinulla riittää aikaa niitä tehdä. Olisiko sinulla jotain sähköpostiosoitetta mihin voin ottaa yhteyttä?

kuttu kirjoitti...

Joo teen. Näitä jouhikoruja mitä tässä on ollut kuvia ja otsapannoista teen noita helmistä tehtäviä. Jouhikoruista löytyy hinnasto täältä: http://ponitadin.kuvat.fi/kuvat/Jouhikorut/
Ja sähköposti on seijap@hotmail.com