10.4.13

Rannekoruja

Muutama rannekoru on tullut tehtyä. Kokeilin vähän uusia malleja ihan huvin vuoksi, nämä on tehty jämäjouhista. Vasemmanpuolimmainen on kahdeksan säikeen punosta, jota kokeilin nyt vasta toista kertaa. Oikeanpuolimmainen oli todella ohut mutta pitkä jouhinippu, siitä tuli niin kapeaa punosta että mahtui kolminkertaisena noihin päihin.

Ja tässä pari ihan tutunnäköistä korua. Itsellenikin tein uuden kaulakorun, mutta yllättäen se onkin vielä kuvaamatta kun tuli laitettua heti kaulaan.

2 kommenttia:

Tossukka kirjoitti...

Ohops olipas muuttunu sun sivusto!!! Ajattelin jo, notta aukasinko jonku toisen blogin. Jes, hiano!

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.