30.8.13

Kelloja ja sukkia

Ostin joskus keväällä kaverilta helmistä tehdyn kellon. Ihastuin sen pinkkeihin helmiin. Ehdin käyttää kelloa sen verran, että pinkit helmet kului ja päätin että vaihdan ne uusiin. Samalla päätin vaihtaa myös linkkipalat, koska yhdestä oli tipahtanut kivi pois. Harmi etten muistanut kuvata kelloa alkuperäisessä asussaan.
Innostuin sitten tästä kellojutusta niin, että hankin erilaisia kellotauluja ja helmiä ja olen tehnyt vähän joka asuun sopivia kelloja. Näissä kuvissa siis tuo oikeanpuolimmainen on se ensimmäinen jonka ostin. Edelleen se on minusta kaikista kaunein, koska siinä on yhdistetty erilaisia helmiä samaan. Itse en jotenkin ole osannut yhdistämistä, vaan nämä itse tekemäni ovat aina samoista helmistä koko ranneke.
Vielä olisi haaveissa tehdä jokin farkunsininen, kunhan löytäisin just oikean värisiä helmiäislasihelmiä.

Neuleinnostus oli kateissa parisen vuotta. Mutta nyt sain vihdoin viimein valmiiksi tosiaan jo pari vuotta sitten aloitetut sukat. Ne on tässä kuvassa oikeanpuolimmaiset. Lankana on Drops Nepal jota ostin joskus muutama vuosi sitten Kärkkäiseltä. Lanka on aivan ihanan pehmeää ja nyt kun sain sukat jalkaani, ne tuntuvat tosi mukavilta. Nähtäväksi jää miten sitten kestää käyttöä. 
Vasemmalla ja keskellä olevat sukat neuloin Novitan Isoveljestä. Mukavan nopeaa neuloa 4 mm puikolla. Muuten langat on vanhoista varastoista, mutta sinisten sukkien neonpinkin raitalangan löysin kaupasta. Oli myös neonkeltaista, mutta sen jätin nyt vielä ostamatta, ehkä sitten myöhemmin.

Löysin vielä koneelta kuvan ponien otsapannoista, joita ponitätikaverini tekivät opastuksellani heinäkuussa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, miten hienoja kaikki noi on.. :O

Rouva Hyrskyn Myrskyn kirjoitti...

Hienoja kelloja sekä jouhikoruja! Kyllä on hienot otsahihnat poneiila! Meidän suokki ruunalle ne ei taitais sopia, on sen verran iso ja miehekäs;)

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos!