6.8.13

Mennyt kesä

Kesää on vielä vähän jäljellä, mutta kyllä jo tuntuu aamuisin syksyiseltä ja illat pimenee koko ajan aikaisemmin. Kesällä ei tullut tätä blogiakaan päivitettyä ja aika laiskasti olen mitään tehnyt ja vielä laiskemmin kuvannut.
Kesän kohokohta oli minulle Farmari maatalousnäyttely Seinäjoella. Odotin sitä koko kevään. Nelipäiväisessä näyttelyssä olin joka päivä. Ensimmäinen päivä meni vuohiyhdistyksen osastolla. Toisena päivänä olin vain puoli päivää kaverin hevosen kanssa avustajana. Ja sitten kolmas ja neljäs päivä olin koko päivät omien ponien kanssa ja meillä oli Reeta-ponin kanssa agilityesitykset.
Käsityöt ovat jääneet hyvin vähälle. Helmijuttuja olen jonkin verran tehnyt, mutta vain nämä otsapannat on nyt kuvina.

Yhden heinäkuisen viikonlopun vietin hyvässä seurassa tutustuen villalankojen kasvivärjäykseen. Itse keskityin vain valokuvaamaan ja imemään tietoa. Omia lankoja en halunnut värjätä, koska lankavarastot on turhan mittavat muutenkin.

Minua ei kauheasti kiinnosta sisustaminen, mutta laitetaan nyt tähän vielä yksi sellainenkin kuva. "Päivitettiin" sohva hiukan vanhempaan malliin. Edellinen sohva oli jostain 70-luvulta mumman perintöjä, tässä "uudessa" ei ole vuosilukua mutta äitini on siinä lapsena nukkunut. Hiukan vaati virittelyä (=pohjalle vanerilevyn), että saatiin tästä tarpeeksi leveä. Tässä siis pötkötellään makuulla katsellen tietsikkaa joka näkyy kuvan oikeassa reunassa.

2 kommenttia:

Tossukka kirjoitti...

Kylläpäs olikin hiano tua viltti, nyt kun ihan kokonaan näkyy!Oli mukava siinä istuskella ja tarinoora pitkästä aikaa, kiitos!

Ponitäti kirjoitti...

Oli tosiaan mukava kun kävit! Kiitos itsellesi! :D