7.2.14

Uudet kuvausassistentit

Laitetaas nyt välillä tännekin jotain kuvia.
Pari kelloa on kuvaamatta, mutta yhden kellon kanssa ehti jo käydä hassusti. Siitä pyörähti kellotaulu! Ja yhdestä toisesta meni nuppi jotenkin niin ettei kellonaikaa saa enää säädettyä. Ne pitäisi siis purkaa ja vaihtaa uudet kellotaulut. Jotenkin vähän masentavaa, että työ pitää tehdä uusiksi vain kellotaulun pettämisen takia.

Jouhikoruja olen tehnyt jonkin verran, en nyt viitsi kaikkia esitellä, mutta näytetään nämä uudet ihanat kuvausassistentit. :)
Tämän käsintehdyn keramiikkaisen pienen keinuhepan löysin ennen joulua Stundarsin joulumarkkinoilta. Tuo kuvassa oleva rannekoru on mielestäni aika kiva, kun siihen tuli erivärisiä jouhia, mutta vähän sekoitettuna kuitenkin.
Ja tämä toinenkin on keinuheppa, ostin sen joulun välipäivinä Kyyjärven Paletista. Näissä rannekoruissa kokeilin ekaa kertaa laittaa helmiä. Aika työlästä niiden laittaminen oli.

Vihdoin viimein sain valmiiksi myös nämä yli vuosi sitten aloitetut poninkengätkin. Suunnitelmat muuttui moneen kertaan matkan varrella, mutta tällaiset niistä lopulta tuli.
Kengät ostin uusina, niistä otettiin käänteet pois. Maalasin kengät spraymaalilla ja ripottelin tuoreen maalin päälle kimalletta. Kirjanhelmet kokosin ensiksi korupiikkiin ja sitten kaikki nuo helmet on vain liimattu kengän pintaan kaksikomponenttiliimalla. Alunperin olin suunnitellut kiinnittäväni helmet metallilangalla kieputtamalla kengän ympäri. Kokeilinkin sitä, mutta ei jotenkin miellyttänyt silmääni ja purkasin. Päädyin sitten tuohon liimaamiseen. Ripustuslenkki on metallilangasta, johon pujotin pieniä siemenhelmiä. Nämä olisi tarkoitus laittaa joskus ponityttöjen karsinoihin nimikylteiksi.

2 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Ihania nuo rannekorut ja tuo mustavalkean näköinen ihanat.Nuo heppaset ovat ihania, minäkin olen haeskellut jotan keveää keinuheppaa nukelle , ei ole sopivaa löytynyt.

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos! :)