5.11.15

Naamiaispuku

Tuossa edellisessä postauksessa mainitsin, että tein ruskean pipon sienihatusta ylijääneestä kankaasta. Sain nyt viralliset kuvat sieltä poninäyttelystä, jota varten sen sienijutun tein. Esitin siis näyttelyn handler-luokassa kaverini Assi-ponia. Idea pukuun tuli ponin väristä, se on nimeltään mushroom. Lisäksi laiteltiin metsäistä teemaa. Ponin omistaja hoiti ponin puvustamisen ja minä oman pukuni.
Minulla ei ollut ennestään mitään ruskeita vaatteita, joten haalin toppaliivin ja fleecetakin kirpputoreilta ja housut ja kengät ostin uutena tarjouksesta.
Kuva: Laura Taimioja Photography

Mutta suurin päänvaiva oli tietenkin tuosta sienihatusta. Netistä löytyi yksi ohje, jossa vastaava oli tehty pyöreästä hyönteiskuvusta ja superlontyynystä. Siitä lähdin siis liikkeelle. Löysin kirpparilta lampunvarjostimen ja sen sisään laitoin superlonpatjasta leikatun soiron. Ulkopuolelle kiedoin vanulevyä ja sen päälle vain asettelin ruskean trikookankaan. Rypytin kankaan ja työnsin sen "hatun" sisäpuolelle. Yritin kiinnittää kuumaliimalla mutta se ei oikein onnistunut ja lopulta vetäisin sisälle ilmastointiteippiä. Siistimpi olisi toki tullut jos olisi laittanut ihan ompelemalla vaikka jo tuohon ulkoalareunaan ja joku rypytyslanka ihan sinne sisälle. Mutta kun oli todennäköisesti kertakäyttöisestä tuotteesta kyse, en jaksanut ihan mahdottomasti tähän paneutua.
Sienen päälle leikkasin pieniä pyörylöitä valkoisesta huovasta ja ne ihan vaan liimasin kiinni. Minulla oli lisäksi joskus ostettuna tuollainen "tuhatjalkainen" pehmolelu, sen kiinnitin vaan hakaneuloilla. Vaikka tämä päähine oli yllättävänkin raskas, se oli kuitenkin sen verran tiivis että kun painoin sen syvälle päähän, se pysyi ihan hyvin paikallaan juostessakin. Onneksi ei ollut kesähelle, ihan hyvin nytkin tarkeni! :)
Kuva: Laura Taimioja Photography

3 kommenttia:

Heidi W kirjoitti...

Ihana puku! Ja suloinen poni! :)

Ponitäti kirjoitti...

Kiitos Heidi! :)

sirkkis kirjoitti...

Ootte mukavan näköinen pari.